OCCASIEMOBILHOMES.BE

De slimste keuze!

Hier vindt u alle mobilhomes te koop of verkocht bij occasiemobilhomes.be

(motorhomes te koop staan bovenaan pagina 1)

Heeft u interesse in één van onze mobilhomes te koop of wenst u uw mobilhome via occasiemotorhomes.be te verkopen,
neem dan met ons contact op.

Bij occasiemotorhomes.be vindt u jonge tweedehandse mobilhomes te koop.
Enkel mobilhomes die in een perfecte staat verkeren worden door ons verkocht.

Wij zijn steeds op zoek naar recente occasie motorhomes, het is dus mogelijk
uw mobilhome rechtstreeks aan ons te verkopen.

Daarnaast kan occasiemotorhomes.be uw mobilhome ook
op commissie verkopen.

 • BETROUWBAARHEID

  Bij occasiemobilhomes.be vindt u enkel jonge occasie mobilhomes te koop die in een uitmuntende staat verkeren. Onze eigen mobilhomes worden verkocht met 1 jaar waarborg en zijn uiteraard voorzien van een carpass. Bij elke aflevering wordt in het bijzijn van de nieuwe eigenaars de bediening van de mobilhome, toestellen en accesoires van de opbouw uitgebreid gedemonstreerd. Onderhoud van het dragend voertuig wordt steeds uitgevoerd in erkende werkplaatsen van het merk.

 • PRIJS

  Occasiemobilhomes.be zorgt voor een goede deal. Wij zijn het alternatief bij uitstek voor de prijsbewuste koper die op zoek is naar een bijna nieuwe of recente tweedehandse mobilhome te koop.  Lage kosten zorgen voor lage prijzen. Wij hebben geen dure showroom of meerdere personeelsleden.  We houden onze vaste kosten bewust laag zodat we onze occasie motorhomes voordeliger kunnen aanbieden.

 • ERVARING

  Na jarenlang zelf met de mobilhome op reis te gaan en bij elke reis meer in de ban van de “mobilhome-mibrobe” te geraken, werd in 1990 besloten om occasiemobilhomes.be op te richten. Intussen bestaan wij dus bijna 25 jaar. Door onze opgebouwde kennis en ervaring krijgt u een aangepast en eerlijk advies over welke mobilhome perfect bij u (en uw gezin) past.

 • PERSOONLIJK

  Bij occasiemobilhomes.be vindt u een persoonlijk en direct contact. Als u besluit om een mobilhome bij occasiemobilhomes.be aan te kopen is het mogelijk uw eigen motorhome aan ons over te laten of wij kunnen deze verkopen op commissie. Daarnaast zijn wij erkend als kredietmakelaar zodat we u een op maat gemaakt afbetalingsplan kunnen voorstellen.